Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsalade met Feta
Deze salade is snel en eenvoudig te bereiden en zit vol smaak. Het is een perfect bijgerecht voor een zomerse maaltijd of als lichte lunch.
Porties:
4
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Zout
▢
1
zakje
aardappelgolfjes
450 g, CêlaVita
▢
1
pakje
pizzavleesreepjes
ca. 150 g
▢
1
vleestomaat
▢
1
zakje
veldsla
75 g
▢
1
pakje
bleekselderijrauwkost
150 g
▢
1
potje
fetablokjes in kruidenolie
300 g, Apetina
▢
2
eetlepels
balsamicoazijn
Instructies
Kook de aardappelgolfjes in een pan met weinig water en wat zout in ongeveer 6 minuten beetgaar.
Bak ondertussen de pizzavleesreepjes in een steelpan zachtjes uit gedurende ongeveer 5 minuten.
Was de tomaat en snijd deze in stukjes.
Verdeel de veldsla en bleekselderijrauwkost over vier borden.
Leg de gekookte aardappelgolfjes op de sla.
Verdeel de uitgebakken pizzavleesreepjes en tomaatstukjes erover.
Verdeel de fetablokjes met een deel van de olie erover.
Besprenkel de salade met balsamicoazijn.
Serveer direct en geniet van deze heerlijke aardappelsalade met feta!
Voedingswaarden
Calories:
400
kcal
|
koolhydraten:
25
g
|
Protein:
17
g
|
Vet:
26
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Salade