Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsalade met Garnalen en Mosselen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
g
sperziebonen
▢
Zout
▢
450
g
krielaardappeltjes
▢
3
eetlepels
yoghurt
▢
3
eetlepels
mayonaise
▢
1
theelepel
mosterd
▢
½
zakje
verse peterselie
30 gram
▢
½
zakje
verse kervel
15 gram
▢
½
zakje
verse bieslook
25 gram
▢
Peper
▢
100
g
Hollandse garnalen
▢
250
g
gekookte mosselen
▢
75
g
waterkers
Instructies
Voorbereiden:
Snijd de sperziebonen in stukjes van ca.
1 cm en kook ze in een pan met zout in ca. 6 minuten beetgaar.
Kook de krielaardappeltjes in een andere pan met water en zout in ca. 4 minuten net beetgaar.
Roer in een kom de yoghurt, mayonaise en mosterd tot een sausje.
Knip de peterselie, kervel en bieslook fijn boven de kom en breng op smaak met zout en peper.
Meng de sperziebonen, krielaardappeltjes, garnalen, mosselen en sausje voorzichtig door elkaar.
Bereiden:
Leg de waterkers langs de rand van een schaal.
Verdeel de aardappelsalade over de waterkers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Zeevruchten