Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bitterkoekjescake met room en rum
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Dr. Oetker One-Two-Bake Bitterkoekjescake
Extra nodig:
▢
Baukje Poeder voor gele banketbakkersroom
▢
125
ml
slagroom
▢
10
bitterkoekjes
▢
2
eetlepel(s)
suiker
▢
2
eetlepel(s)
rum
▢
water
Instructies
Bak de Bitterkoekjescake volgens de instructie op de verpakking.
Los twee eetlepels suiker op in twee eetlepels heet water.
Voeg hieraan 1 eetlepel rum toe en giet de stroop over de bitterkoekjes.
Meng 70 g poeder voor gele banketbakkersroom (½ pakje) met 125 ml ongeklopte slagroom en 200 ml water.
Voeg aan de room nog 1 eetlepel rum toe.
Snijd de cake in plakken en leg een plak op een gebaksbordje.
Schep bij de plak een lepel van de room en decoreer deze met een bitterkoekje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Oventemperatuur
Elektrische oven: 170°C
Heteluchtoven: 160°C
Gasoven: stand 2 - 3
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cake