Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Beenhammetje met aardappelpuree
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
beenham Amerikaans gekruid
▢
40
g
gezouten boter
▢
2½
eetlepel(s)
fijngehakte peterselie
▢
750
g
panklare sperziebonen
▢
4
zakjes aardappelpureemix à la minute
pak à 8 zakjes
▢
versgemalen peper
▢
zout
Instructies
Bereid ham volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de boter met de peterselie en peper naar smaak door elkaar.
Schep de boter op een stukje huishoudfolie en vorm er een rolletje van.
Laat het in de koelkast opstijven.
Kook de sperziebonen in ± 7 minuten in water met zout beetgaar.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de ham in plakken.
Giet de boontjes af en snijd de boter in plakjes.
Leg de plakjes op de groente.
Serveer de ham met de groente en de puree.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Macon, Thomas Bassot
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Varkensvlees