Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fettuccine met spinazie en gorgonzola
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
g
fettuccine met spinazie
▢
zout
▢
150
g
gorgonzola
▢
300
g
cocktailtomaatjes
in vieren
▢
1
zakje
rucola
▢
peper
Instructies
Kook de fettuccine in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta af en vang 1 dl van het kookwater op.
Schep er de gorgonzola en de cocktailtomaatjes door.
Warm alles goed door totdat de kaas gesmolten is en voeg beetje bij beetje het kookvocht toe.
Schep de rucola en peper naar smaak door de pasta en serveer direct.
Lekker met ijsbergsla met gesnipperde sjalotjes en een caesardressing.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Oranjerivier, rosé, Zuid-Afrika
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Land van herkomst
Italië