Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken lamskoteletten met limoenknoflooksaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
limoen
▢
1
deciliter
Calvé partysaus knoflook
▢
1
eetlepel
verse bieslook
geknipt
▢
8
lamskoteletten
▢
peper
▢
zout
▢
25
g
boter
▢
1
eetlepel
olijfolie traditioneel
▢
1
ui
in partjes
▢
250
g
kastanjechampignons
in vieren
Instructies
Boen de limoen onder stromend water schoon en rasp de helft van de groene schil er dun af.
Pers 1½ eetlepel van het sap eruit.
Roer de rasp met het sap en de bieslook door de knoflooksaus.
Verhit de boter met de olie en bak de met peper en zout bestrooide koteletten aan beide kanten bruin en in ca 5 minuten rosé.
Hou ze warm in aluminiumfolie.
Bak de ui en de cahmpignons al omscheppend in ca 7 minuten bruin en gaar.
Schep het champignonmengsel op de koteletjes.
Serveer met de saus.
Lekker met pesto aardappelpartjes en bonte slamix met caesardressing.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Andes peaks, Syrah, rood, Argentinië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees