Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehaktballetjes in satésaus C1000
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
rundergehakt
▢
1
sjalot
gesnipperd
▢
1
teentje
knoflook
gesnipperd
▢
1
theelepel
gemalen komijn
▢
1
theelepel
koenjit
Conimex
▢
1
theelepel
sambal oelek
▢
peper
▢
zout
▢
1
scharrelei
▢
5
eetlepel(s)
paneermeel
▢
2
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
pakje Knorr satésaus
Instructies
Meng het gehakt met de sjalot, de knoflook, de komijn, de koenjit, de sambal, peper en zout naar smaak, het ei en de paneermeel.
Vorm er stuitergrootte balletjes van en bak ze in de hete olie rondom bruin en in ± 10 minuten helemaal gaar.
Bereid intussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de balletjes met een schuimspaan uit de pan en schep ze door de satésaus.
Lekker met witte rijst en gekookte sperziebonen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Hardy’s Stamps Gewurztraminerl Riesling
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Rundvlees
/
Warme hapjes