Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groentecouscous
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
couscous
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1
zak
franse roerbakgroenten à 400 g
▢
1
rode paprika
in blokjes
▢
1
eetlepel(s)
gedroogde provençaalse kruiden
▢
200
g
feta
in blokjes
▢
1
theelepel
kaneelpoeder
▢
peper
▢
zout
Instructies
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en bak de roerbakgroenten en de rode paprika al omscheppend beetgaar.
Schep de couscous, de Provençaalse kruiden, de feta en de kaneelpoeder door de groenten en roerbak het geheel op hoog vuur goed warm.
Breng de groentencouscous op smaak met peper en zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Hardy´s, Stamps, Semillion/Chardonnay, wit, Australië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht