Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Havermoutknisperkoeken
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
75
g
zachte boter + extra om in te vetten
▢
100
g
witte basterdsuiker
▢
1
scharrelei
m
▢
75
g
tarwebloem
▢
zout
▢
½
theelepel
kaneelpoeder
▢
85
g
havermout
▢
175
g
cranberrymix
grof gehakt
Instructies
Klop de boter met de suiker lichtgeel en luchtig.
Voeg het ei toe en klop het erdoor.
Spatel de bloem, een mespunt zout, het kaneelpoeder, de havermout en de cranberrymix erdoor.
Verdeel het mengsel in ± 12 bergjes op een met bakpapier bekleed bakblik en druk ze iets platter.
Bak de koeken in een voorverwarmde oven (180 °C) in ± 15 minuten lichtbruin en gaar.
Laat ze op een taartrooster afkoelen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koek