Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bessenmerengue
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
tl
Becel Voor koken
(roer)bakken en braden
▢
400
g
bessen
bijvoorbeeld zwarte bessen, frambozen
▢
2
eiwitten
▢
60
g
suiker
Instructies
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 175?C (heteluchtoven 160?C).
Vet een ovenschaal in met Becel Voor koken, (roerbakken en braden.
Bereiding
Was de bessen en laat ze uitlekken.
Schep de bessen in de ovenschaal.
Klop de eiwitten tot ze gaan schuimen.
Voeg vervolgens de helft van de suiker toe en klop tot de eiwitten stijf beginnen te worden.
Voeg dan de rest van de suiker toe en blijf kloppen tot de meringue heel stijf is en pieken vormt.
Verdeel de meringue over de bessen en bak het geheel ongeveer 15 minuten in het midden van de oven tot de meringue licht kleurt.
Voedingswaarden
Calories:
126
kcal
|
koolhydraten:
23
g
|
Vet:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Nagerecht