Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde aardappel met ananas en bleekselderij
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
vastkokende aardappelen
▢
1
rode ui
▢
2
stengels bleekselderij
▢
1
blik
ananas stukjes
ca. 200 g
▢
1
theel. kerriepoeder
▢
2
eetlepel
pijnboompitten
Instructies
Voorbereiding:
Borstel de aardappelen schoon en prik ze hier en daar in met een vork of satéprikker.
Leg de aardappelen op een magnetronschaal en zet ze 8-10 minuten in de magnetron op 800 Watt.
Pel de ui en snipper deze.
Snijd de bleekselderij in zeer smalle boogjes.
Giet de ananasblokjes af en snijd ze iets kleiner.
Meng ui, bleekselderij, ananas en kerriepoeder.
Rooster de pijnboompitten in een droge hete
koekenpan goudbruin.
Schep de helft ervan door de vulling.
Bereiding:
Snijd de aardappelen iets open.
Schep er eventueel wat aardappelkruim uit.
Schep de vulling erin en strooi de rest van de pijnboompitten erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensalade
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch