Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gombás paradicsomsaláta
(champignon-tomatensalade)
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
uien
▢
400
g
tomaten
▢
1
bakje champignons
▢
zout
▢
peper
▢
1
dessertlepel
zonnebloemolie
▢
2
eetlepel(s)
kruidenazijn
of citroensap
Instructies
De kleingesneden ui(en) en de in stukjes gesneden champignons 2-3 minuten fruiten en daarna afkoelen.
De gewassen tomaten in schijfjes snijden.
De champignoins en tomaten in een schaal doen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Met de azijn of citroensap besprenkelen.
Voorzichtig omroeren en eventueel nog wat smaakmakers toevoegen.
In de koelkast of op een koele plaats door en door koud laten worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Hongarije
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch