Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bruschetta con pomodoro
geroosterd brood met tomaat
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie extra vierge
▢
2
zeer fijngehakte ansjovisfilets
▢
peper
▢
1
bolletje
mozzarella
▢
4
dunne sneetjes boerenbruin of Italiaans bruinbrood
▢
1
gehalveerd teentje knoflook
▢
2
grofgehakte rijpe tomaten
Instructies
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Meng in een kommetje de olie en de ansjovisfilets en breng op smaak met
peper.
Snijd van de mozzarella 4 plakjes af.
Rooster het brood vlak onder de grill aan beide zijden.
Wrijf de sneetjes brood in met knoflook, verdeel er het ansjovismengsel over,
leg de tomaat en de plakje mozzarella erop en laat de mozzarella vlak onder
de grill in ± 3 minuten smelten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
Land van herkomst
Italië