Leg de sneetjes brood op bakpapier op een bakplaat.
Bak de ansjovis, de bacon, de prei, de paprika’s, de rode peper en de olijven een paar minuten al roerend een minuut of 5 aan. (door het vet van de ansjovis, hoef je geen olie verder toe te voegen).
Doe de tomatenpuree en de rozemarijn erbij en roerbak nog een paar minuutjes goed door elkaar.
Schep het mengsel op de sneetjes brood en verdeel de geitenkaas erover heen.
Strooi wat zwarte peper erover en een halve eetlepel geraspte kaas per sneetje.
Doe het brood 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
In de airfryer:
De sneetjes brood halveren (anders past het waarschijnlijk niet).
De airfryer voorverwarmen, het anti spatdeksel erop en in 6 minuten afbakken.
Het moet dan wel in gedeelten want er passen maar 2 hele of 4 halve sneetje in.
Notities / Tips / Wijnadvies
Als avondeten kun je twee sneetjes nemen, dan is het 12 punten en als lunch 1 sneetje, dat is dan natuurlijk 6 punten…;-)