1eetlepelItaliaanse kruidenvers of diepvries, fijngehakt
Versgemalen zwarte peper
2sjalottenin dunne ringen gesneden
50gzachte geitenkaas
2eetlepelspijnboompitten
Olijfolie
Instructies
Snijd eventuele vliesjes van de kippenlevertjes en halveer ze.
Meng de kippenlevertjes in een kom met knoflook, Italiaanse kruiden, versgemalen zwarte peper en de gesneden sjalotten.
Verkruimel de geitenkaas boven een andere kom en meng het met de pijnboompitten.
Verhit een scheutje olijfolie in een gourmetpannetje.
Bak een kwart van de gemarineerde kippenlevertjes al omscheppend bruin en bijna gaar.
Strooi wat van het geitenkaasmengsel over de gebakken kippenlevertjes in het pannetje.
Schuif het pannetje onder de gourmetgrill tot de kaas begint te kleuren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke gegrilde kippenlevertjes met een mediterrane twist, perfect als bijgerecht bij een gezellig dinerEen fruitige rode wijn zoals een Merlot of een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir past goed bij dit gerecht.