Ontdooi de tijgergarnalen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verhit 3 eetlepels olie in een wok.
Bak hierin de gesnipperde ui samen met de sambal oelek en gemalen laos.
Voeg de Chinese roerbakmix toe en roerbak gedurende 5 minuten.
Doe de roerbakmie en 600 ml warm water erbij.
Roerbak totdat al het water is opgenomen.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de garnalen gedurende 3 minuten.
Breng de mieschotel op smaak met ketjap en eventueel peper.
Verdeel de roerbakmie over vier borden en schep de gebakken garnalen er bovenop.
Serveer met atjar of een komkommersalade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voeg extra groenten toe zoals paprika of taugé voor een gezonde en kleurrijke twist.Wijnadvies:Een droge Riesling of een frisse Sauvignon Blanc past goed bij dit gerecht en zorgt voor een verfrissende combinatie.