Verhit de zonnebloemolie in een braadpan en bak het rundergehakt rul.
Voeg de peen julienne toe aan het gehakt en bak deze 2 minuten mee.
Roer de taco seasoningmix met 150 ml water door het gehaktmengsel en laat het geheel 10 minuten sudderen tot het vocht is verdampt.
Verwarm de tacoschelpen volgens de gebruiksaanwijzing.
Vul de taco's met de reepjes andijvie en het gehaktmengsel.
Bestrooi met gemalen kaas.
Serveer de taco's met een lepel crème fraîche erop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker om de taco's te serveren met kropsla voor extra frisheid.
Wijnadvies:
Deze kruidige taco's met andijvie en mager rundergehakt passen goed bij een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een fruitige rosé. De milde kruiden en smaken van het gerecht worden mooi aangevuld door de fruitige tonen van de wijn, waardoor een gebalanceerde maaltijd ontstaat.