Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vlaams biervlees
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
stooflapjes
magere
▢
2
uien
gesnipperd
▢
2
eetlepel(s)
gedroogde kervel
▢
1
sneetje
witbrood
▢
1
flesje
bier
▢
grove mosterd
▢
25
g
bakboter
▢
peper
▢
zout
Instructies
Braad het vlees rondom bruin in de hete boter en bestrooi met peper en zout.
Bak de uien kort mee en giet het bier erbij.
Zet het vuur laag zodra het bier kookt en voeg de kruiden toe.
Besmeer het sneetje brood dik met mosterd en leg het bovenop het vlees.
Laat het vlees 2 uur stoven.
Snij het vlees in schijven en serveer met aardappelpuree en rode kool.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies: Château Martin Bordeaux Haut Medoc
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Stoofpot
/
Vlees
Land van herkomst
België