Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkenskoteletten met picklessaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
4
varkenskoteletten
▢
1
bloemkool
▢
2
lente-uitjes
▢
boter
▢
peper
▢
zout.
Voor de picklessaus:
▢
2
dl
bruine jus
▢
2
eetlepel(s)
room
▢
3
eetlepel(s)
pickles
Instructies
Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in gezouten water.
Laat ze uitlekken in een vergiet.
Bak de koteletten 3 à 5 minuten aan elke kant in hete boter.
Kruid ze met peper en zout.
Hou ze warm onder aluminiumfolie.
Verwarm de bloemkoolroosjes in de bakboter van het vlees.
Zet ze even aan de kant.
Blus de braadpan met de bruine jus en de room.
Laat 1 minuut inkoken.
Roer de pickles door de saus.
Kruid naar smaak bij met peper en saus.
Verdeel de bloemkool en het vlees over voorverwarmde borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lepel er wat saus bij en werk af met fijngesneden lente-uitjes. Lekker met gestoomde aardappelen of met toost van zuurdesembrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
/
Vlees