Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roerbakgroenten met mie en een ketjap-sherrysaus
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel(s)
olie
▢
1
prei
in ringen
▢
100
gram
taugé
▢
1
gesnipperde
ui
▢
200
gram
witte kool
in reepjes
▢
1
rode paprika
in ruitjes
▢
100
gram
peultjes
▢
1
rode peper
in dunne ringetjes / zaadjes verwijderd
▢
3
eetlepel(s)
ketjap
▢
3
eetlepel(s)
Japanse sojasaus
▢
11/2
eetlepel(s)
sherry
▢
150
gram
gare mihoen
▢
3
eetlepel(s)
koriander
fijngehakte
Instructies
Verhit in een wok of pan met dikke bodem de olie.
Roerbak de groenten na elkaar in een wok in enkele minuten tot beetgaar.
Vermeng de ketjap, sojasaus en sherry.
Wel de mie volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
Schep in de wok de mie en de groenten om en laat ze doorwarmen.
Breng op smaak met het sausje en de koriander.
Ook lekker met reepjes roergebakken biefstuk.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Roerbakken / Wokken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch