Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gemengde groentecurry II
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
kleine
bloemkool
▢
1
grote
wortel
▢
50
gram
diepvriesdoperwten
▢
1
middelgrote
ui
▢
50
gram
pompoen
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
cm
gemberwortel
verse
▢
½
theelepel
korianderpoeder
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
½
eeetlepel
kurkuma
▢
2
groene paprika
▢
1
klein blikje
tomatenpuree
▢
1
grote
aardappels
▢
zout
naar smaak
Instructies
Snijd alle groenten in stukjes.
Snijd de ui in ringen en bak die in de olie goudbruin.
Voeg de geraspte gemberwortel, de knoflook, de fijngehakte paprika's, de kurkuma, het korianderpoeder en zout toe en roerbak ± 3 minuten.
Voeg de groenten toe en bak die ± 3 minuten mee.
Voeg 3 dl water toe en kook het geheel op zacht vuur gaar.
Voeg de tomatenpuree toe en roer tot een dikke saus ontstaat.
Serveer met basmatirijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch