Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde paddestoelen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gr kleine
paddestoelen
bijvoorbeeld kastanjechampignons
▢
50
gram
Parmezaanse kaas
geraspte
▢
75
gram
broodkruim
of paneermeel
▢
2
eetlepel(s)
water
▢
3
lente-uitjes
fijngehakte
▢
½
theelepel
oregano
▢
2
geperst teentjes
knoflook
▢
2
eetlepel(s)
peterselie
fijngehakte verse
▢
1
theelepel
zout
▢
½
theelepel
peper
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 175°C.
Maak de paddestoelen met keukenpapier schoon.
Verwijder de steeltjes en hak ze fijn.
Vermeng ze met de rest van de ingrediënten en lepel dit mengsel in de paddestoelenhoedjes.
Zet ze op een bakplaat ± 25 minuten in de oven tot de paddestoelen wat bruin beginnen te worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Hapjes
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch