Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gemarineerde champignons in balsamico en tijm
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
champignons
▢
2
teentjes
knoflook
▢
12
zwarte olijven
zonder pit
▢
3
eetlepel(s)
balsamicoazijn
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
4
takjes tijm
▢
zout
versgemalen peper
Instructies
Snijd de champignons en de olijven in plakjes.
Pel de knoflook en hak ze fijn.
Haal de tijmblaadjes van de takjes.
Kook de champignons ± 2 minuten in ruim water.
Laat ze uitlekken en meng ze in een lage schaal met de knoflook en de olijven.
Meng de balsamicoazijn, de olijfolie, de tijmblaadjes en zout en peper in een kom door elkaar en schep dit door de champignons.
Zet de champignons ± 6 uur in de koelkast en schep ze af te toe om.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch