Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pizza met aubergine en geitenkaas
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pakket geroosterde aubergines
▢
1-2
tros- of pruimtomaten
▢
1
rol baguettedeeg
pot of pakje
▢
gekruide tomatensaus
▢
verse
oregano
▢
150
gram
verse geitenkaas
▢
versgemalen peper
▢
geraspte oude of Parmezaanse kaas
Instructies
Verwarm de oven voor op 225°C.
Laat de geroosterde aubergines op keukenpapier uitlekken. Snijd de tomaten in plakjes.
Snijd de tomaten in plakjes.
Pluk 4-6 eetlepels oreganoblaadjes af.
Haal het deeg los en rol elk stuk uit tot een enigszins ovale lap.
Bestrijk de deeglapjes met Sugo en verdeel de oregano erover.
Verdeel de aubergines erover.
Verkruimel de geitenkaas en bestrooi elke pizza hiermee en met peper en geraspte kaas.
Bak de pizza's 12 minuten onderin de oven.
U kunt ze ook roosterbakken op de barbecue, door ze op een dikke laag aluminiumfolie of in een aluminium schaal te leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pizza
Land van herkomst
Italië