Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hartig kalfsvlees met pasta
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
kalfsvlees
▢
¼
theelepel
peper
▢
1
uitgeperst teentje knoflook
▢
2
eetlepels
gesmolten boter
▢
2
kleine
uien in reepjes
▢
2
paprika's in reepjes
▢
11/4
dl
Chablis of een andere droge witte wijn
▢
11/4
dl
water
▢
½
bouillonblokje
▢
¼
theelepel
gedroogde oregano
▢
½
theelepel
basilicum
▢
11/2
theelepel
maïzena
▢
2
eetlepels
water
▢
250
gram
pasta
Instructies
Snijd het vlees in blokjes van 21/2 cm en bestrooi die met peper.
Fruit de knoflook tot hij gaar is.
Voeg het vlees toe en bak het goudbruin.
Voeg de uien, de paprika's, de Chablis, het water, het bouillonblokje, de oregano en de basilicum toe en breng het geheel aan de kook.
Zet het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat 5 minuten sudderen. Los
de maïzena in het water op en voeg dit bij het vlees.
Breng aan de kook en laat 1 minuut inkoken.
Serveer met pasta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Land van herkomst
Italië