Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kalfsvlees met groene pasta
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gram
groene noedels
▢
1
dl
gebruinde boter
▢
1
kg
kalfsoesters
▢
peper
zout
▢
bloem
▢
4
eetlepels
boter
▢
1
eetlepel
olie
▢
schijven ham
1 per oester
▢
4
tomaten
▢
ontpitte olijven
Instructies
Kook de noedels al dente, meng ze met de gebruinde boter en houd ze warm.
Wrijf de platgeslagen kalfsoesters in met peper en zout en wentel ze lichtjes in de bloem.
Bak ze op hoog vuur in de boter en de olie 4 minuten aan iedere kant.
Sauteer de ham lichtjes in boter.
Leg op iedere plak ham een oester en arrangeer het geheel over de noedels.
Doe de in stukken gesneden gepelde tomaten in de braadpan en kook die op een hoog vuur tot puree.
Giet een eetlepel van die puree over elke oester en garneer met een olijf.
Giet eventueel nog meer bruine boter over het vlees.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Land van herkomst
Italië