Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Peultjes en taugé in pindasaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
350
gram
peultjes
▢
500
gram
spitskool
▢
150
gram
taugé
▢
1
rode paprika
▢
1
teentje
knoflook
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
6
eetlepel(s)
pindasaus
Instructies
Haal de peultjes af, snijd de spitskool fijn en snijd de paprika in stukjes.
Spoel de taugé af en pel en snipper de knoflook.
Verhit de olie in een wok en bak de knoflooksnippers hierin ± 1 minuut.
Roerbak de peultjes en de spitskool ± 3 minuten mee.
Schep de paprika en de taugé erdoor en bak ze nog even mee.
Voeg 2 dl heet water toe en laat het gerecht ± 3 minuten koken.
Schuif de groenten naar de zijkant en roer de pindasaus door het kookvocht.
Schep de groenten door de pindasaus zodra die gebonden is.
Serveer met gebakken of witte rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch