Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Scaloppine al marsala
Kalfsoesters met marsala
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
kalfsoesters
á 100 gr
▢
zout
zwarte peper
▢
50
gram
bloem
▢
⅛
liter
marsala
droge
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
40
gram
boter
Instructies
Verhit de olijfolie in een koekenpan.
Bestuif de kalfsoesters met bloem en bak ze aan beide kanten in de hete
olijfolie snel bruin (2-3 minuten).
Haal ze uit de pan, bestrooi ze met wat zout en peper en houd ze warm.
Giet de overtollige olie af.
Doe de marsala in de pan en breng die aan de kook.
Roer de aanbaksels los.
Voeg de boter in vlokjes toe en roer deze door de saus.
Doe er dan de kalfsoesters bij en warm ze goed door.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kalfsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Italië