Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken worteltjes met basilicum
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bos
bospeen
± 750 gr
▢
1
theelepel
bouillonpoeder
▢
2
theelepel
citroensap
▢
5
takjes verse basilicum
▢
2
eetlepels
olie
▢
½
eetlepel
tacokruiden
Instructies
Schrap de wortels, was ze en snijd ze schuin in plakjes van ± 1 cm dik.
Los het bouillonpoeder in een kom in 1/2 dl heet water op en roer er het citroensap door.
Snijd de basilicum in fijne reepjes.
Verhit de olie in een wok of grote pan en bak de wortel al omscheppend ± 3 minuten op hoog vuur.
Schep de tacokruiden en het bouillonmengsel erdoor en laat de wortel op
halfhoog vuur al omscheppend ± 5 minuten koken tot alle vocht is verdampt.
Schep er tenslotte de basilicum door.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Roerbakken / Wokken