Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappeltjes en broccoli met pijnboompitten en pesto
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
aardappelen met rode schil
Bildtstar
▢
300
gram
broccoli
▢
5
gedroogde tomaatjes in olie
▢
3
eetlepel(s)
pijnboompitten
▢
2
takjes basilicum
▢
11/2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
eetlepel(s)
pesto
▢
peper
zout
Instructies
Boen de aardappelen goed schoon of schil ze en snijd ze in dunne partjes.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
Rooster de pijnboompitten in een droge wok of koekenpan al omscheppend goudbruin en neem ze uit de pan.
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en bak de aardappelpartjes omscheppend in ± 15 minuten goudbruin.
Voeg de broccoli en de tomaatreepjes toe en bak ze omscheppend ± 5 minuten mee.
Schep de pesto erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Garneer met de pijnboompitten en de basilicum.
Lekker met een pasta en een stukje vlees.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch