Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelschotel met gorgonzola
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
700
g
voorgekookte aardappelschijfjes
▢
75
g
gorgonzola
verkruimeld
▢
1
pot
Aardappel Anders bacon ui
Cambell
▢
4
enkele kipfilets
▢
versgemalen peper
▢
zout
▢
3
eetlepel(s)
Bakken & Braden vloeibaar
▢
2
zakken spinazie à 300 g
Instructies
Verdeel de aardappelschijfjes over de bodem van een ingevette ovenschaal.
Strooi de gorgonzola erover en schenk de aardappel anders erover.
Zorg ervoor dat de aardappelschijfjes onder de saus liggen.
Zet de schaal in een voorverwarmde oven (200 °C) en laat hem in ± 40 minuten door en door warm worden en gratineren.
Bestrooi de kip met peper en zout naar smaak en bak ze in het vloeibare bakvet in ± 15 minuten lichtbruin en helemaal gaar.
Kook de spinazie in een beetje water met zout en giet hem af.
Serveer de kip met de aardappelschotel en de spinazie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Giacondi Grillo Sicilia, wit, Italië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Kaas
/
Ovenschotel