Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pisang goreng
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kam rijpe bakbananen
pisang radja
▢
1
glas
tarwebloem
▢
1
ei
▢
½
kopje
poedersuiker
▢
½
glas
santen
▢
olie
Instructies
Meng de tarwebloem, de poedersuiker en het ei tot een glad beslag.
Schil de bakbananen en snijd ze in stukken.
Meng de stukken bakbanaan met het gemaakte beslag.
Doe dan ruim olie in een wadjan, wok, koekenpan of frituurpan en laat die op temperatuur komen (180°C).
Bak de in het beslag gedompelde stukken bakbanaan krokant en goudgeel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Fruit
/
Nagerecht
Land van herkomst
Indonesië