Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boerenpannenkoek met hamreepjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1
zak
champignonroerbak à 400 g
▢
2
bakjes hamreepjes à 150 g
▢
1
blik
Unox champignonragout à 400 g
▢
8
pannenkoeken naturel
Instructies
Verhit de olie en roerbak de champignonroerbak ± 5 minuten op een hoog vuur.
Voeg de hamreepjes en de ragout toe en warm alles goed door.
Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel het ragoutmengsel over de pannenkoeken en vouw ze dubbel.
Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Voeg aan het champignonmengsel 3 eetlepels fijngeknipte bieslook toe en bestrooi de ragout met een paar eetlepels geraspte belegen kaas.
Wijnadvies:
rosé wijn, Huiswijn, Spanje
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pannenkoeken
/
Varkensvlees