Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Couscous met chorizo en noten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepel(s)
Mediterrane roerbakolie
▢
2
rode uien
in ringen
▢
3
paprika’s rood
geel, groen, in dunne reepjes
▢
2
zakjes wortelreepjes à 200 g
▢
500
g
pangasiusfilet
▢
versgemalen peper
▢
zout
▢
1
pak
couscous Marokkaans gekruid à 275 g
Instructies
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui ± 3 minuten op een halfhoog vuur.
Voeg de paprika toe en bak ze ± 5 minuten op een halfhoog vuur mee, leg de vis erop.
Bestrooi de vis en de groenten met peper en zout naar smaak en stoof de vis in ± 10 minuten met de deksel op de pan gaar.
Bereid intussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de wortelreepjes door de groenten.
Serveer de couscous met de groenten en de vis.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Bestrooi de groenten en de vis met 2 el fijngehakte verse peterselie.
Wijntadvies:
Huiswijn wit, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Varkensvlees