Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrilde biefstuk met gebakken aardappeltjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
40
g
gezouten boter
op kamertemperatuur
▢
2
eetlepel(s)
fijngehakte koriander
▢
1
theelepel
sinaasappelrasp
▢
2
bakken Vitaal golfjes knoflook
CêlaVíta
▢
4
biefstukken
Vero Sabor
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
versgemalen peper
▢
zout
Instructies
Roer de boter met de koriander en de sinaasappelrasp door elkaar.
Schep het op een stukje huishoudfolie en vorm er een rolletje van.
Laat het in de koelkast opstijven.
Bak de aardappelgolfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking bruin en gaar.
Bestrijk de biefstukken met de olie en bestrooi met peper en zout naar smaak.
Rooster ze in een hete grillpan aan beide kanten bruin en in 3-5 minuten rosé.
Snijd de boter in plakjes en leg ze op de biefstukken.
Serveer met de aardappelgolfjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een gemengde salade.
Wijnadvies:
Sacred Hill, Shiraz, rood, Australië
--------------------------------------------------------------------------------------------------