Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hamburger in kerriesaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
witte rijst
▢
zout
▢
4
hamburgers
▢
versgemalen peper
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1
zakje
kerriesaus
▢
1
pot
doperwten
extra fijn à 680 g uitgelekt
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Bestrooi de hamburgers met peper en zout.
Verhit in een koekenpan de olie en bak de hamburgers aan beide kanten bruin en gaar.
Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de doperwten toe aan de hamburgers en schenk er de kerriesaus over.
Warm het geheel 3-4 minuten op laag vuur, voeg eventueel extra water toe.
Serveer met de rijst.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Bestrooi met gefruite uitjes en geef er cassave kroepoek bij.
Wijnadvies: rosé wijn, Hardy´s, Varietal range, Cabernet sauvignon, Australië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Rundvlees