Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indische drumsticks met bami
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
8
drumsticks
▢
1
kuipje Conimex boemboe voor ajam paniki
▢
300
g
mienestjes
▢
1
zak
Chinese roerbakgroenten à 400 g
▢
1
zak
taugé à 200 g
▢
versgemalen peper
▢
zout
Instructies
Verhit 2½ eetlepel van de olie in een braadpan en bak de drumsticks rondom bruin aan.
Voeg 2 dl water en de boemboe toe en laat de kip, op een laag vuur, in ± 30 minuten gaar stoven.
Kook intussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de roerbakgroenten beetgaar.
Schep de mie erdoor en warm alles goed door.
Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de bami met de kip en de saus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Bestrooi met fijngesneden korianderblad en serveer met seroendeng en kroepoek.
Wijnadvies:
Sacred Hill, Australië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
/
Mie
Land van herkomst
Indonesië