Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Orientaalse wraps
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Quorn stukjes
▢
boter
of olie
▢
1
teentjes
knoflook
geperst
▢
2
eetlepel(s)
zoete soja saus
ketjap
▢
2
eetlepel(s)
honing
▢
200
g
griekse yoghurt
▢
10
g
munt
▢
10
g
koriander
▢
zout
▢
versgemalen peper
▢
2
lente uitjes
▢
2
wortelen
▢
½
komkommer
▢
4
grote
tortillas
▢
peterselie
Instructies
Mix de knoflook met de soja saus en honing in een ovenschaaltje.
Voeg de Quorn stukjes toe en zorg dat de stukjes bedekt zijn met marinade.
Laat dit 10 minuten intrekken.
Verhit de grill voor (of oven voor op 180°C).
Roer de mint, koriander en zout en peper door de yoghurt en voeg de gesneden lente uitjes toe.
Gebruik een (kaas)schaaf on de wortelen en de komkommer in lente plakjes te schaven.
Gebruik het middenste deel met de pitjes van de komkommer niet.
Grill de Quorn stukjes 2-3 minuten aan beide kanten, totdat ze gecarameliseerd zijn.
Verwarm de tortillas volgens de verpakking .
En stel de wraps samen door yoghurt op de tortilla te doen, leg daarover heen plakjes komkommer en wortel en dan de quorn stukjes.
Rol de wrap op en snijdt deze diagonaal, garneer met peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Wraps
Land van herkomst
Oosters
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch