Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boeuf Stroganoff 2
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gr
biefstuk
▢
1
bakje champignons
▢
50
gr
boter
▢
zout
peper
▢
1
ui
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
rode paprika
▢
1
theelepel
mosterd
▢
1
theelepel
citroensap
▢
1
beker
zure room
▢
1
eetlepel
fijngehakte peterselie
▢
1 ½
eetlepel
tomatenpuree
Instructies
Snijd de biefstuk en champignons in smalle plakjes.
Verhit de boter en bak de champignons en de biefstuk 5 minuten.
Neem ze uit de pan en bestrooi met peper en zout.
Bak de gesnipperde ui, knoflook en in reepjes gesneden paprika 5 minuten.
Schep er de mosterd, het citroensap, de zure room, tomatenpuree, biefstuk en
champignons bij en laat ze door en door warm worden.
Strooi er tenslotte de fijngehakte peterselie over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
Land van herkomst
Rusland