Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boeuf Stroganoff 4
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1 ½
ui
gesnipperde
▢
1
rode paprika
in dunne reepjes
▢
1
klein
teentje knoflook
▢
2
eetlepels
boter
▢
200
gram
champignons in plakjes
▢
1
eetlepel
tomatenpuree
▢
½
eetlepel
paprikapoeder
▢
zout
▢
peper
▢
1 ½
dl
Griekse roomyoghurt
▢
400
gram
biefstuk
in reepjes
▢
1
borrelglaasje
wodka
Instructies
Bak de ui, paprika en knoflook zachtjes ± 8 minuten in 1 eetlepel boter.
Draai het vuur hoger en bak de champignons nog enkele minuten mee.
Roer er de tomatenpuree door en laat ± 3 minuten zachtjes bakken.
Roer er den de paprikapoeder, zout, peper en de yoghurt door.
Bak in een andere pan in 1 eetlepel boter de reepjes biefstuk ± 3 minuten om en om.
Schenk de wodka in de pan en laat de alcohol verdampen.
Schep de reepjes vlees en de wodka door de saus.
Geef er rijst en een groene salade bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
Land van herkomst
Rusland