Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boeuf Stroganoff 7
Porties:
6
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
ossehaas
▢
100
gram
boter
▢
300
gram
champignons
▢
3
grote
uien
▢
2
teentjes
knoflook
▢
½
liter
zure room
▢
1
blik
tomatenpuree
Instructies
Bak het in lange dunne repen gesneden vlees vlug bruin en haal het uit het vet.
Bak de in ringen gesneden uien goudbruin.
Voeg de heel fijn gesneden of gehakte knoflook toe, met de doormidden gesneden champignons.
Laat alles lichtbruin bakken.
Doe het vlees en de tomatenpuree bij.
Vermeng op het laatste moment, net voor het opdienen, een deel van de zure room met een beetje bloem.
Roer dit mengsel door de saus en laat het iets binden.
Neem de pan van het vuur en roer er de rest van de zure room door.
Dien het vlees op met rijst
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Rusland