Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde Aardappelblokjes met Zeezout en Kruiden
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Aardappels
▢
Zeezout
▢
Kruiden naar keuze
▢
Olijfolie
Instructies
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Kook de aardappelblokjes gedurende ongeveer 5 minuten in ruim water.
Laat ze vervolgens uitlekken.
Verhit een beetje olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
Bak de voorgekookte aardappelblokjes in de pan gedurende ongeveer 12 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.
Regelmatig omscheppen voor een gelijkmatige garing.
Breng de geroosterde aardappelblokjes op smaak met zeezout en voeg kruiden naar keuze toe.
Serveer de heerlijke geroosterde aardappelblokjes als bijgerecht of als een smakelijke toevoeging aan een maaltijd.
Met deze eenvoudige stappen creëer je geroosterde aardappelblokjes boordevol smaak en knapperigheid.
Notities / Tips / Wijnadvies
Experimenteer met verschillende kruiden om een unieke twist aan het gerecht te geven. Geniet van je zelfgemaakte lekkernij!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch