Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kool-kerrieschotel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
rundvleesreepjes
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1
ui
gesnipperd
▢
2
zakken panklare witte kool à 350 g
▢
1
zakje
knorr mix voor roerbakgroenten kip & prei
▢
50
g
ongezouten cashewnoten
Instructies
Bak het vlees in de hete olie al omscheppend bruin.
Voeg de ui toe en bak het 2 minuten mee.
Schep de kool erdoor en bak alles 5 minuten.
Voeg 2 dl water en het zakje mix toe en breng alles al omscheppend aan de kook.
Bak alles 3 minuten door, schep de noten erdoor en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met gekookte aardappelen.
Wijnadvies:
Dry Sack fino Sherry
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Rundvlees