Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rode kool met appel, tutti-frutti en amandelen
Porties:
3
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1½
deciliter
appelsap
▢
½
zakje
tutti frutti
Royalty, zakje à 250 g, in stukjes
▢
1
pot
Rode kool met stukjes appel
Hak 700 g
▢
1
mespunt
kruidnagel
gemalen
▢
2
eetlepel
amandelen
geschaafde Dr. Oetker, geroosterd
Instructies
Breng in een steelpan de appelsap tegen de kook aan en stoof de tutti frutti hierin ± 15 minuten.
Voeg de rode kool met appel aan de tuttifrutti toe en warm het al omscheppend door.
Breng op smaak met kruidnagel.
Bestrooi met de amandelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met gestoofd rundvlees en gekookte aardappeltjes.
Wijnadvies:
Timara Merlot Cabernet sauvignon
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Fruit
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch