Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roerbak met quorn en Thaise groenten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepel(s)
arachideolie
▢
1
ui
gesnipperd
▢
2
eetlepel(s)
verse koriander
fijngehakt
▢
2
teentjes
knoflook
gesnipperd
▢
1
rode peper
ontzaad en in ringetjes
▢
2
pakjes
Quorn Stukjes naturel
▢
2
zakken Thaise roerbakgroenten 400 g
▢
1
kuipje Korma voor bloemkool
Conimex
▢
1
pakje
romige kokosmelk à 200 ml
Conimex
▢
50
g
ongezouten cashewnoten
Instructies
Verhit de olie in een wok en fruit de ui met de knoflook en de peper op een halfhoog vuur goudgeel en glazig.
Bak de quornstukjes 5 minuten op een hoog vuur mee.
Voeg de roerbakgroenten toe en bak ze al omscheppend 5 minuten.
Schep de korma en de kokosmelk erdoor.
Breng alles aan de kook.
Bestrooi de roerbak met de cashewnoten en de koriander.
Lekker met mihoen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Colombard/Chardonnay, wit, Zuid-Afrika
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Thailand
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch