Marineer het vlees 15 minuten in de sherry, de sojasaus en peper en zout naar smaak.
Roer een beslagje van het ei en de maïzena.
Verhit de olie tot 190 °C.
Haal de blokjes vlees door het beslag en frituur ze in de hete olie bruin.
Schep ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken.
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit intussen de wokolie en bak de paprika met de worteltjes al omscheppend beetgaar.
Schep de bosui erdoor.
Voeg de woksaus toe en roer ook het vlees door het gerecht.
Verwarm alles op een hoog vuur.
Serveer met de mie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies: Golden Kaan, rosé, Zuid-AfrikaInfo: Er wordt vaak onterecht gedacht dat zoetzuur varkensvlees geen echt Chinees gerecht is. Deze variatie is door gebruik van de kant-en-klare saus snel gemaakt en erg lekker.