Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken groenten met vegetarische schijf
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
eetlepel
zonnebloemolie
▢
4
vegetarische Javaanse schijven
▢
1
ui
gesnipperd
▢
2
teentjes
knoflook
gesnipperd
▢
400
g
Chinese roerbakgroenten
▢
2
eetlepel
Wokmix Indisch
▢
1
eetlepel
sojasaus
▢
1
deciliter
tuinkruidenbouillon
van een tablet
▢
200
g
taugé
Instructies
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de Javaanse schijven aan beide kanten bruin en gaar.
Verhit gelijktijdig de rest van de olie in een wok en fruit de ui met de knoflook al omscheppend ± 3 minuten.
Voeg de roerbakgroenten en de wokmix toe en bak alles al omscheppend 3 minuten.
Schep de sojasaus, de bouillon en de taugé erdoor en verwarm alles al omscheppend totdat de taugé beetgaar is.
Serveer de groenten met de Javaanse schijf.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met pandan- of witte rijst, kroepoek en atjar.
Wijnadvies:
Cave d´Obernai, Pinot Blanc, wit, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
/
Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch