Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Amandel mokka rumcake
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
bloem
▢
50
gram
witte basterdsuiker
▢
50
gram
boter
▢
2
eieren
▢
1
dl
melk
▢
1
zakje
bakpoeder
▢
½
zakje
gist
▢
1
zakje
vanillesuiker
▢
1
mespunt
zout
▢
½
theelepel
kaneel
▢
2
theelepels
citroensap
▢
2
theelepels
amandelessence
▢
2
theelepels
mokka-essence
▢
1
ampul
rum-essence
▢
1
volle eetlepel
cranberrycompote
Instructies
Doe alles in de keukenmachine en klop stevig met de grote messen tot een wat taai, draden trekkend deeg is ontstaan.
Doe het over in een beboterde cakevorm en bak de cake 30-35 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cake