Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Amandelmacaronen
Porties:
30
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
staaf amandelspijs
200 gr
▢
175
gram
suiker
▢
3
licht stijfgeslagen eiwitten
▢
1
eetlepel
bloem
Instructies
Verwarm de oven voor op 170°C.
Klop de amandelspijs en de suiker met een mixer door elkaar.
Voeg het eiwit toe, klop het geheel tot het smeuïg is en voeg tenslotte de bloem toe.
leg een stuk aluminiumfolie op een bakplaat, vet dit in en bestuif het met bloem.
Vorm van het deeg koekjes met een diameter van 2 1/2 cm en leg die op de
bakplaat met voldoende tussenruimte om ze in omvang te laten verdubbelen.
Bak de koekjes in ± 15 minuten goudbruin.
Laat ze afkoelen en neem ze pas dan van het aluminiumfolie
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koek