Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lepelhapje met gerookte ham en asperges
Porties:
12
lepeltjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
sneetjes
gekookte ham
▢
2
eieren
hardgekookte
▢
1
koffielepel
mosterd
▢
100
gram
asperges
in stukjes van 2 cm.
▢
3
takjes
peterselie
fijngesnipperd
Instructies
Snij 4 sneetjes gekookte ham in de lengte in 3 stroken
Rol de strookjes tot een nestje en schik op een aperitieflepel
Plet de 2 hardgekookte eieren fijn met een vork
Meng er de mosterd, de asperges en de peterselie onder
Vul de gekookte ham nestjes met dit mengsel
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Varkensvlees